IND - Als ik jou zie

Wij uit elkaar, dat was mijn fout niet.
Het doet pijn telkens als ik jou zie, ja en als ik naar je foto kijk vraag ik aan god waarom het dan zo moet zijn.
Het doet me zoveel pijn want die stille momenten,kapot van binnen want ik blijf aan je denken.En ik weet het we kunnen niet samen zijn,ik hou van je tot aan de dag dat mijn traan verdwijnt.Shit ik wil een nieuwe start beginnen, maar hoe? Want de liefde die je gaf zit in me, het wilt niet weg of licht het aan mij? Wil ik het niet kwijt? Wil ik dat je bij me blijf? Want als ik je zie krijg ik weer een gelvoel, dat alles goed is en dat ik alles voor je doe. En dat wil ik dat heb ik zeker voor je over, een dame als jij zie ik alleen in me dromen. Lieve schat, als ik jou zie voel ik me fijn.Want wij 2 zo hoort het te zijn, je lach en je ogen je lippen zo zacht. Ik had dit nooit gedacht want je hebt me in je macht, vanaf de 1ste dag wist ik het zeker. Dat ik verliefd ben op een dame als deze, niks voelt nog beter dan een leven met jou.Ik wil je niet kwijt om dat ik van je hou ik blijf je trouw en ik laat je niet los, zo lief en zo mooi terwijl je bent top. Het gaat niet meer stuk neem dat nou maar van mij aan, en heb je me nodig zal ik aan je zij staan. Blij met het fijt dat we samen iets hebben, lijken magneten die naar me kaar trekken. dus laat me je zeggen en weten hoe het voelt, telkens als ik je zie schat voelt het zo goed.


Refrijn:
Als ik jou zie, krijg ik het warm van binnen. ik ben verliefd op je ogen en je lippen, ik weet niet wat je met me doet maar het voelt heerlijk schat. want een meisje zo als jou heb ik nooit eerder gehad. (2x)


Als ik je zie dan versteen ik voor even, verdwijn van de bodem waar ben ik gebleven? De 7vende hemel waar ik op je neer kijk, gevoel van verliefdheid die ik op een speer krijg. de gene die de speergrijpt, schatje dat ben ik. want die sogenaamde pijlen van cupido helpen niks, snap je waar ik heen wil? En welke kant ik op ga? Genagelt aan de grond kan het onmogelijk kapot gaan, zo kan ik teminste stil staan om fouten de behoeden. Toen stapte ik op je af, en toch was die keuse de goede. Ik voel je pracht en de sterren in de nacht, nu heb ik messen op zak. ik heb never gedagt dat ik zo zou streken, als ik jou zie sgat dan versteen ik voor even.

Refrijn:
Als ik jou zie, krijg ik het warm van binnen. ik ben verliefd op je ogen en je lippen, ik weet niet wat je met me doet maar het voelt heerlijk schat. want een meisje zo als jou heb ik nooit eerder gehad. (2x)

Lyrics licensed by LyricFind

Wijzigen Zit er een fout in de songtekst? Wijzig hem dan nu!