Steen - Haat

Jaja rot toch op je beeldscherm
En dit is kadaverap
Spinal&Steen op je beeldscherm eeh boys doen jullie je ding.

Ja toch 101 Kadavers check hem uit lul

Steen
Haat haat ik haat me zelf, haat het bloed in me aders.Ik haat me scheppers ik haat me moeders&vaders. Ik haat mensen homosapiens, zwarte, gele maar vooral haat ik witte veraders ariers. Ik haat rasisten en nazi's ik haat haters hang met haatzaaiers maatnaaiers. Maar het meest van allemaal haat ik flikkers ziektedragers Kanker op man met je lul in andermans anus.

Spinal:
Ik haat hoop omdat je in sprookjes geloofd ik haat licht, ik hou van de donkere wolken boven me hoofd. Ik hou van bliksem en onweer ik hou van je bich minstens ze zich omkeert en er lippenstift op smeert. Ik haat iedereen niemand volgt mij, zo zonde vertel me waar we in vredesnaam aan begonnen zijn. Ik haat zonneschijn kon het maar altijd donker zijn. Ik haat sinds ik geboren ben ik gedorvenheid.

Steen:
Ik haat vrijen, knus samen zijn, knuffelen ik hou van nagelsbijten pulken en purken.
Insecten verpulveren. Fok mensen niks nuttige burgers, ik haat mensen ik grijp ze bij hun lurven kan ze wel wurgen. Ik haat liefde, met liefde hou ik van haat. Hou me lul in je klauwen bitch me bitch. Ja ik haat vrouwen en relaties opbouwen daarom hou ik van jouw vrouw een slet die niet te vertrouwen is .


Spinal:
Ik haat vrouwen omdat ik altijd shit voor ze moet sjouwen. Het zal ze berouwen ik zal het onthouden. Dikke wijven die zich vol lopen te stouwen en nauwelijks kauwen. Ik zal me pen in je strot moeten douwen. Ik haat zachte beats ik wil alles of niets ik haat hiphop en al die andere kanker muziek.
Ik haat me verslaving, ik haaat steen ( ik ook ) dat is de rede dat ik z'n cd's uit het raam smeet.

Steen:
Ik haat spinal ( fock spinal ) Fuck mc's, kut rappers ik haat de hele fucking scene. Ik haat je labels, urban-team, fuck muziek ik haat je vriendinnetje behalve als ze dr kut laat zien. Want ik hou van kut, wil dr me hoofd in stoppen. Ik hou van een kut sfeer, kutfeest om dood te schoppen. Ik hou van aftrekken en in een oude sok noten poppen. Ik hou van haat ik ben er mee groot geworden.

Spinal:
Ik haat vreugde, ik haat de regering en zijn keuzes, Ik haat de samenzwering de overheid en zijn leugens. Ik haat mezelf ik haat mensen met geld. Ik haat hypoqrieten die zeiken over zinsloos geweld. Ik hou van krakende schedels ik haat regels hel&hemel en alles daar tussen heb ik zowaar een hekel. Het regend pijpenstelen. Ik haat vette mensen die blijven eten. Ze willen met jouw & mij niet delen.

Steen:
Ik haat me openbare ruimte, Ik haat me legetimatie pis op een ambtenaar in functie sluit me dan maar op achter tralies. Beboet me, ik hou van boetes, zie m'n schrale salaris. Hou het maar ik haat geld ik hou van broke-zijn dagelijks. Je homies haten me bullshit klik doe is wijf. Ik haat blanke rappers die denken dat ze een 2pac zijn. Dit is white-trash fock steen ze vervloeken mij. Haat me haat omdat ik er genoeg van krijg.

Spinal:
Ik haat me zelf, Ik haat de christenen en ik haat de kerk. STERF, ik haat je schoenen en ik haat het merk. Ik haat het leven, Ik haat jezus ik haat god en de mensheid en z'n gehele samenleving ik haat jouw omdat je van iedereen houd, Ik haat liefde omdat ik niemand vertrouw word ik liever niet oud. Ik ben kwaad en het ligt zwaar op me schouders, Ik zit met opgekropte haat voor me ouders..

Lyrics licensed by LyricFind

Wijzigen Zit er een fout in de songtekst? Wijzig hem dan nu!