INB - Gedachtes En Gevoelens

Gedachtes en gevoelens...
Die kan je gewoon niet bedwingen.
Onze gevoelens� luister.

Heb je ook wel eens gevoelens die je echt niet kan uiten dat je zomaar voor het raam zit te staren naar buiten en dat het regent, je ziet de druppels op het raam en je zit je te bedenken waar komen we toch vandaag wat is het nut van het bestaan wat is er verder dan de maan en waar we naar de dood heen zullen gaan of we dan nog bestaan en of de wereld zal vergaan je voelt je eerste traan, je voelt je eerste traan waar komt die tog vandaan.

Zal de natuur de mensheid laten verdwynen.
Of zal de natuur de zon niet meer laten schijnen.
Of zal de natuur zn eigen leven gaan leiden.
Of zal de natuur de mensen heid vn de wereld scheiden

Je kan het niet geloven, je kruist je handen en kijkt naar boven, en je vraagt aan de god wanneer het vuurtje zal doven, en een goed leven leiden en dat zal je hem beloven.
Jaja dat zal je hem beloven.


Mijn gevoelens diep van binnen ik weet niet waar ik moet beginnen, ik kan zoveel verzinnen over verschillende dingen en by sommige dingen begin ik dan spontaan te trillen maar daar kan ik niks aan doen, dat is wat mijn gevoelens willen, want er is niemand op aarde die gevoelens kan dwingen. Het waren mijn gevoelens die zeiden dat ik dit moest zingen dus ik heb me gevoelens en me gedachtes laten rijmen om mijn gevoelens over de wereld laten spreiden.

Een speciaal persoon in mn hart waar ik veel om geef , warmte en bedrog ik weet niet wat ik beleef en is het realiteit of gewoon stom gepraat, de persoon waarom ik nog leef zit diep in mn hart. Het lijkt een feestje maar tog weet ik dat ze leeft, het gemis word sterker en de pijn die leeft het doet nu veel pijn en de wond blijft open hy gaat pas dicht als je uit mn droom bent gelopen. Maar ik weet dat het wel nodig is en dat ik je ga ontmoeten, zonder jou in mn leven wat heb ik hier nog te zoeken zoals mijn gevoelens zeggen, ben jy de ware. Kan jy de storm en de bliksem uit mn hoofd halen. Als ik over jou ga fantaseren lang op de wolken staan, dan ontstaat er pas liefde en kan niemand ons betrokkenen. Vliegend rond de aarde zal ik je blijven zoeken het zelfde deel in mn hart om weer by elkaar te voegen.

Mijn gevoelens diep vn binnen ik weet niet waar ik moet beginnen, ik kan zoveel verzinnen over verschillende dingen en by sommige dingen begin ik dan spontaan te trillen maar daar kan ik niks aan doen dat is wwat mijn gevoelens willen want er is niemand op aarde die gevoelens kunnen dwingen. Het waren mijn gevoelens die zeiden dat ik dit moest zingen dus ik heb me gevoelens en gedachten laten leiden om mijn gevoelens over de wereld laten spreiden.

En mn gevoelens die je hebt voor een heel speciaal persoon, die van jou was weg gelopen uit je allermooiste droom je kan het niet geloven dat die hierheen is gekomen je ziet hem in de verte met het maanlicht door de bomen. Je husselt als een waterval dat niet meer stopt met stromen. Je kijkt hem aan en hy begint steeds dichterby te komen. Je ogen daalde naar beneden kijkend naar de grond je wist niet wat je overkwam toen hy opeens voor je stond. Je sloeg je armen om hem heen je gedachte die verdween, je gevoelens van de liefde voelen hard versnel, een gevoel diep in je hart dat heb je nog nooit gevoelt je gedachtes worden door de liefde overspoelt dat was ook bedoelt. De man uit je dromen die had de sleutel naar je hart en daar is die gekomen hy is de ware voor jou en hy blyft je ook altyd trouw, hy zal by je blijven in de warmte en in de kou

(2x)
Mijn gevoelens diep vn binnen ik weet niet waar ik moet beginnen, ik kan zoveel verzinnen over verschillende dingen en by sommige dingen begin ik dan spontaan te trillen maar daar kan ik niks aan doen dat is wwat mijn gevoelens willen want er is niemand op aarde die gevoelens kunnen dwingen. Het waren mijn gevoelens die zeiden dat ik dit moest zingen dus ik heb me gevoelens en gedachten laten rijmen om mijn gevoelens over de wereld laten spreiden.

Lyrics licensed by LyricFind

Wijzigen Zit er een fout in de songtekst? Wijzig hem dan nu!