Izz4d - Lu tahu tu
Overige artiesten: T.t. Kloud Izhar Tul4ng Quai

Huh
Izz4d on the beat

Offset aku on
Cetak dalam kawalan
Titik punya horizon
Disini banyak hujan

Titi ke TT
Janji ke panji
Ini family takkan berganti
Yuran huh

Aku tak lari
Mahu dinar bukan onar aku tak peduli
Mati tu pasti
Sedekat kulit
Tapi hidup aku dope
Okay aku lit

Ku ada team ada crew
Tukang masak tukang stu
Kaki langgar dan hantu
Kuda juga penyapu

Ah okay lowkey

Tuhan jaga sama lu
Siapa jaga sama ku
Itu lu tahu

TT rembat budak lu
Kami semua takkan loose
Semua sama so nothing new
Lambat tinggal kalau snooze

Jiwa aku takleh beli (yeah)
Tiada siapa boleh curi (wow)
Hati-hati ada snitch (yeah)
Kawan boleh jadi enemies (yeah)

Ramai orang tikam belakang
Tapi squad aku semua kat belakang (yeah)
Tiada siapa boleh halang
Diorang tunggu kami datang

Ku ada team ada crew
Tukang masak tukang stu
Kaki langgar dan hantu
Kuda juga penyapu


Ah okay lowkey

Tuhan jaga sama lu
Siapa jaga sama ku
Itu lu tahu

Caturku kucatu gerak lu
13 on the move
Meja ku meja mu
Lauk kami beda dapur kamu cuba campur

Take 5 dengan doja
Check flight kapal roger
Red black and white over
Still fly big tymers

TT on the move
Family bukan crew
Kami loot all your viewers
Papers you might lose

Top hits with the gang
Trap shit we the king
Check mate for the scene
Can't fuck with my gang gang gang
Family thangs we got dreams
7 deeds 7 sins

Can't fuck with my gang gang gang
Suprise korang cam jeng jeng jeng
Money loot tak nak fame bro
Bukan kau sorang Ghetto

Why kau rasa Fuego
Trap life engkau kekok
Kau wanna be dia wanna be
But siapa real kita tengok (alamak)

Ku ada team ada crew
Tukang masak tukang stu
Kaki langgar dan hantu
Kuda juga penyapu

Ah okay lowkey

Tuhan jaga sama lu
Siapa jaga sama ku
Itu lu tahu

Lyrics licensed by LyricFind