2bona - Gorilla
Overige artiesten: Krisko

Камера ја снима, сакаш ти но ја ја имам
Можеше и ти но не те бива
До мене Герила, Идам ко Горила

Горила, Мене не ми треба фина
Ми треба лоша, да сме фирма
Пара боја лила, заедно сме сила
Шетам ко Горила

Доаѓам од џунгла, Шетам ко горила
Не ветувам чуда, но ко ред бул давам крилја
Немам видено бел ден, Не гледам ни зијан
Парите ги штекам, нема брат да ми ги пијат
Длабоко навлезено ме глеа као Alien
Штекам за невремето,Гриземе ко териер
Се ми е ко на филм,а се ми е Real ко да е вечно летото
Горила стимна не си ти не не го следиш темпото


Камера ја снима, сакаш ти но ја ја имам
Можеше и ти но не те бива
До мене Герила, Идам ко Горила
Горила, Мене не ми треба фина
Ми треба лошо да сме фирма
Пара боја лила, заедно сме сила
Шетам ко Горила

Еј Еј Еј, за нас никад нема зима
Не ми глуми фина, Црна AMG Gorilla (ја имам)
Гледаш дека не те бива
Сакаш да пливаш со ајкулите а не знаеш да пливаш
Ало, македонско девојче, работи за мене у Скопје
Чук чук кој е? Како е бе?
Денари, Денари, Денари еј (ха ха ха)
Ти искаш да си принцеса
Всичките ти дрехи са от Али Експреса
Њама да се плашиш все едно
И без това си времено
Грлото ти е дбоко като Охридското езеро
Идва ти са от Тиват
Бизниса да се развива
Кој то не се адаптира да умира

Камера ја снима, сакаш ти но ја ја имам
Можеше и ти но не те бива
До мене Герила, Идам ко Горила
Горила, Мене не ми треба фина
Ми треба лошо да сме фирма
Пара боја лила, заедно сме сила
Шетам ко Горила

Lyrics licensed by LyricFind